Veel gestelde vragen

Wat is zeefdruk?

Bij zeefdruk wordt er inkt direct op het product gescreend doormiddel van een zeefraam. De vezels van het product worden gevuld met inkt, vervolgens wordt door een hitte tunnel de inkt gefixeerd. Dat zorgt ervoor dat de inkt slijtvast blijft en een lange levensduur heeft. De inktsoorten zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel pigment. Door het zware gehalte pigment blijft de kleur zijn straling houden zowel op licht als donker textiel.

Wat is het minimum aantal?

Het minimum aantal is in principe 30 stuks. Hierbij geldt dat alle artikelen dezelfde bedrukking krijgen. Wisselteksten zijn niet mogelijk. Het is wel mogelijk om verschillende maten en kleuren te bedrukken. T-shirts bedrukken vanaf 1 stuk, en/of met wisselteksten is mogelijk op www.bedrukt.nl.

Is de kwaliteit van de bedrukking goed?

Zeefdruk is een wereldwijd gebruikte techniek om kleding mee te bedrukken. Wanneer de wasvoorschriften worden gevolgd is een lang plezier van de bedrukte kleding gegarandeerd.

Wat kan ik laten bedrukken?

Zeefdruk is uitermate geschikt voor het drukken van teksten en logo’s in één of enkele kleuren. Fullcolour afbeeldingen kunnen met behulp van zeefdruk transfers zeer mooi worden bedrukt. Voor advies of controle van uw bestanden neem contact met ons op.

Wat is het maximale drukformaat?

De prijzen zijn gebaseerd op een borstlogo aan voorzijde van ± 10 cm breed en een rugafbeelding op achterzijde met een maximaal formaat van A3 (29,7 x 42 cm).

Welke bestanden kan ik aanleveren?

De volgende vectorbestanden zijn geschikt: • PDF • EPS, AI, PSD, INDD.
Voor alle bestanden geldt dat de inhoud dient te bestaan uit vector en niet uit rasters. In sommige gevallen kan onze DTP-afdeling een rasterafbeelding omzetten naar vector.

Welke kleding kan ik bestellen?

Op deze website tonen we de meest gevraagde (zeefdruk)producten. Voor een compleet overzicht van de te bedrukken producten verwijzen we u graag naar onze online kleding catalogus. Mocht ook daar uw gewenste product niet tussen staan neemt u dan contact met ons op.

Kan ik jullie bedrijf bezoeken?

Wij handelen en communiceren enkel via telefoon, internet en e-mail. Wij hebben geen bezoekadres dus langskomen is niet mogelijk. Bij afname van 1000+ is een bezoek van een van onze vertegenwoordigers bij uw bedrijf mogelijk.

Hoeveel bedragen de orderkosten?

De orderkosten voor het zeefdrukken worden tegen kostprijs berekend en bedragen € 20,00 per kleur / ontwerp.

Kan ik korting krijgen / gesponsord worden?

Kortingen of sponsoring zijn helaas niet mogelijk. Wij bieden voor zeefdruk bodemprijzen aan.

Wat is de levertermijn?

Na ontvangst van de betaling en akkoord van de digitale proef is de productietijd ± 8 werkdagen.

Wat zijn de wasvoorschriften?

 • Wolwasprogramma
 • Binnenstebuiten wassen
 • Maximaal 30ºc
 • Geen vloeibaar wasmiddel
 • Niet chemisch wassen
 • Niet bleken
 • Niet in de droogtrommel
 • De bedrukking niet strijken

Kan ik ontvangen producten ruilen / terugsturen?

Ruilen of retourneren is niet mogelijk, ook niet wanneer kleding niet past. De producten zijn gepersonaliseerd en dus op maat gemaakt. Om teleurstelling te voorkomen geven we de volgende tips:

 • Bestel een pasartikel wanneer u twijfelt over maat.
 • Controleer de afmetingen uit de maattabel nauwkeurig.
 • Controleer de bevestigings e-mail nauwkeurig.
 • Bestel ruim op tijd! Te laat ontvangen artikelen voor bijv. een evenement kunnen niet worden teruggestuurd.

Kan ik voor het bestellen een pasexemplaar ontvangen?

Het is mogelijk om voor het bestellen een of twee onbedrukte pasartikel(en) te ontvangen. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per artikel en € 6,99 verzendkosten. Indien een bestelling volgt zullen de artikelkosten worden gecrediteerd bij de betaling van de uiteindelijke order.

Kan ik achteraf betalen na ontvangst?

In verband met de personalisering van de producten is vooruitbetaling vereist.

Kan ik klanten ervaringen/beoordelingen lezen?

We hebben een steekproef onder onze klanten gehouden en er een aantal willekeurig gekozen en hun mening gevraagd. De resultaten hiervan kunt u lezen op de startpagina.

Krijg ik wel kwaliteit wanneer er zo goedkoop wordt bedrukt?

Aangezien de prijzen zo laag zijn begrijpen we dat deze vraag wordt gesteld. Het antwoord is heel simpel: JA! U krijgt alleen de beste zeefdruk kwaliteit.

Heeft u nog andere vragen die hier niet staan vermeld?

Neem gerust contact op met onze klantenservice.