Goedkoop Zeefdrukken

Goedkoop shirts zeefdrukken, maar wel met kwaliteit

Het lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het gelukkig niet: goedkoop zeefdrukken van t-shirts en andere kleding, maar wel met kwaliteit. Bij Bedrukt bieden we enkel en alleen kwaliteitsproducten aan, dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een team, vereniging, school of wederverkoop. De reden dat de bedrukte kleding zo goedkoop kan worden aangeboden zit hem in de techniek. In tegenstelling tot de losse stuksverkoop, worden de t-shirts gezeefdrukt vanaf 50 stuks.

Zeefdruk is wereldwijd de beste en meest gebruikte bedrukkingstechniek voor grotere aantallen. Omdat er bijvoorbeeld wordt gewerkt met carrousels die 10 t-shirts tegelijk kunnen bedrukken is het proces efficiënt en mogelijk tegen handelsprijzen.

T-shirts goedkoop zeefdrukken gaat als volgt:

 

Ook de kleding wordt voor 50+ aantallen groter ingekocht, waardoor de prijs voor de klant uiteindelijk weer goedkoper kan. Dit doet totaal niets af aan de kwaliteit. Sterker nog, Bedrukt ® staat er om bekend de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden in Nederland. Dus op de vraag of 50 bedrukte t-shirts zowel goedkoop als kwalitatief kunnen zijn is het antwoord nu overduidelijk: Ja, dat kan.

 

Zeefdruk techniek

Zeefdruk molen
Zeefdruk molen

Zeefdruk techniek is eigenlijk vrij eenvoudig. Allereerst wordt een fijn gaas over een raamwerk gespannen. Dit raam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige emulsie die door middel van een film wordt belicht. Vervolgens brengt men de inkt aan op het raam aan, zodat de vorm van de sjabloon op het t-shirt kan worden afgedrukt. De gebruikte inkt dekt heel goed waardoor ook bedrukken van lichte kleuren op donkere kleding geen probleem is.