Over ons

Als onderdeel van Bedrukt® is onze zeefdrukkerij gespecialiseerd in het voordelig bedrukken van grotere aantallen kleding en accessoires, waaronder T-shirts, truien, polo’s, maar ook caps, babykleding etc.

Bedrukt, aangenaam!

Team Zeefbedrukt
Team Zeefbedrukt

Onze naam verraadt het al, de druktechniek die we gebruiken is zeefdruk, een uitermate geschikte manier om kleding snel en goedkoop te kunnen bedrukken, maar bovenal ook met een mooi en lang resultaat.

Overweegt u om een groter aantal t-shirts te laten bedrukken? Dan weten wij het zeker: u bent bij ons aan het juiste adres.

 

 

Klantenservice met een glimlach

Uw eerste contact met ons team zal de klantenservice zijn. Heeft u vragen, wilt u een mogelijke opdracht bespreken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor u klaar en altijd met een glimlach.

Ontwerp afdeling

Niet alle ideeën zijn reeds uitgewerkt en niet iedereen heeft drukklare vectorbestanden voorhanden. Daarvoor zijn de DTP-ers van onze ontwerpafdeling. Deze experts begeleiden uw project van het eerste idee tot een geweldig eindproduct.

De zeefdrukkers

De kleding is uitgekozen, de bestanden zijn ontvangen en gereed. Dan laten we het vanaf hier verder over aan onze ervaren zeefdrukkers. Dit is misschien wel het mooiste onderdeel om te zien. De shirts worden gespannen, de zeef zakt neer en de inkt wordt uitgestreken. Even laten drogen… en uw bedrukte shirts zijn een feit.